Hannover Zoo: Et herligt stop for børnefamilier

606
Hannover Zoo er opdelt i geografiske temaer, hvor dyrene opleves i deres naturlige omgivelser. Isbjørn i Yukon Bay i det nordlige Canada

Tysklands bedste Zoo for hele familien

Gør et STOP og giv dine børn og dig selv en oplevelse på vejen sydpå. I stedet for at drøne forbi Hannover på A7/E45 mod fjernere feriemål, så bryd rejsen op og hold en lidt længere pause. Hannover Zoo, der år efter år kåres som Tysklands mest familievenlige zoo, er en herlig oplevelse hele året.

Hannover ligger godt tre timers kørsel syd for den dansk-tyske grænse. Afsæt ca. 3 timer til en fælles oplevelse i en anderledes zoologisk have, hvor I alle får jer rørt og mærker, at ferien er i gang.

Hannover Zoo med ca. 2.000 dyr fordelt på 200 arter er en oplevelsespark med en masse skiftende aktiviteter året rundt. Tjek deres hjemmeside og se, hvad de har på programmet, før I lægger vejen forbi: Besøg Hannover Zoo

Drejer du fra autobahn A7 ved frakørsel 56 og triller ca. 8 km ind mod byen og den populære zoologiske have, er det nærmest ikke nogen omvej.

Tip: Gratis adgang til WinterZoo

Der er gratis adgang til WinterZoo fra kl. 16-20 fra 1. Advent til midten af februar. Her kan man løbe på skøjter, kælke, spille curling, køre i karrusel og købe lækkerier i de opstillede boder i det hyggelige vintermarked. Nyd fx en Glühwein og varm kakao. Glem ikke at kigge på dyrene.

Stemningen er helt speciel, når vintermørket sænker sig, og de mange lyskæder bliver tændt.

Hannover, Winterzoo (Foto Frank Wilde)
En ny oplevelse i en zoologisk have: Løb på skøjter i Hannover, Winterzoo (Foto Frank Wilde)

Spis og bo i Hannover

Hvis I vælger at overnatte i Hannover, så er her et par tips til et godt spisested og et par hoteller: Ristorante RomaGoethestrasse 24 i centrum, serverer den bedste italienske mad i Hannover. Det kan være en god idé at reservére bord, da restauranten er ret lille og populær.

Hotel Concorde am Leineschloss og Mercure Hotel Hannover Mitte er to gode bud, hvis I vil bo centralt og ikke langt fra restauranten.